Asser Filmliga

Les Indésirables

20 mei 2024, 20:00 uur / 21 mei 2024, 20:00 uur / 25 mei 2024, 15:30 uur

Welkom bij de Asser Filmliga

Wat is de Asser Filmliga?

De Asser Filmliga richt zich op het vertonen van kwalitatief hoogwaardige films. Het filmaanbod wordt door het bestuur geselecteerd op kwaliteit en culturele en artistieke waarde. Het bestuur streeft ernaar om het aanbod zoveel mogelijk te variëren. Daarnaast organiseert de Asser Filmliga regelmatig andere activiteiten, zoals de jaarlijkse Documentaire Dag.

Wanneer is er Filmliga?

De Asser Filmliga draait op vaste dagen: elke maandag en dinsdag om 19:30 óf 20.00 uur (check de betreffende film!), zaterdag om 15.30 en zondag om 11:00 in bioscoop De Nieuwe Kolk, Weiersstraat 1 in Assen, met uitzondering van de zomer- en kerstvakantie. We vertonen de films zonder pauze, tenzij anders vermeld.

Wat kost het?

De contributie voor het lidmaatschap van de Filmliga bedraagt € 13,00 en voor (echt)paren € 18,50. Het lidmaatschap loopt van januari tot en met december. De contributie na de zomervakantie bedraagt € 8,00 en voor (echt)paren € 11,50.

Welke voordelen biedt mijn lidmaatschap?

Een bioscoopkaartje kost met ingang van 1 januari 2024 € 8,25. Dit geldt zowel online of bij kopen aan de kassa. Ook voor niet-leden is de film toegankelijk, maar zij betalen het normale bioscooptarief. Plaatskaarten vermelden rij- en stoelnummer. Naast reductie op het bioscoopkaartje ontvangt men vijf keer per jaar het programma.

Leden van de Asser Filmliga krijgen op vertoon van hun lidmaatschapskaart ook korting op de toegangsprijs in Filmhuis Emmen en in Filmhuis Hoogeveen. Het omgekeerde is natuurlijk ook het geval als filmligaleden uit Hoogeveen en Emmen de voorstellingen in Assen willen bezoeken.

Welke voorwaarden kent mijn lidmaatschap?

Het lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december en wordt stilzwijgend voortgezet. Opzegging van het lidmaatschap dient vóór 1 december te geschieden. Indien de betaling van het lidmaatschapsgeld na een herinnering nog niet is voldaan wordt het lid uit het ledenbestand van de Asser Filmliga verwijderd.

Reserveren

Wanneer men zeker wil zijn van een plaats, kan men reserveren via de website van De Nieuwe Kolk, www.dnk.nl

Archief

Druk op de beginletter van de titel of zoek op titel, regisseur of jaar van eerste vertoning.