Asser Filmliga

Wolf and sheep (Aziëdag)

19 november 2017, 13:00 uur

Theateraanbod voor Asser Filmliga leden

Ontdek theater met € 5,- korting!
Als lid van de Asser Filmliga kom je vaak in onze mooie bioscoop, maar heb je ons theater ook al eens bezocht? Speciaal voor de Asser Filmliga heeft DNK een fijn theateraanbod met € 5,- korting!

Op donderdag 2 november komen de vriendinnen Annemarie Prins (84) en Eva Duijvestein (40) naar het theater met Dood & Zo. In de voorstelling begluren de actrices de dood vanuit verschillende hoeken. De een op een lichte en cynische toon en de ander droevig. Met de beeldende teksten van Sophie Kassies geven Annemarie en Eva vorm aan hun angsten, wensen en lusten. Normaal € 20,- maar voor Asser Filmliga-leden € 15,-.

Op woensdag 8 november komt Carine Crutzen naar ons theater in de rol van Neelie Kroes. De voorstelling NEELIE! gaat over een kleurrijke politica, echtgenote én moeder, die uiteindelijk een van de machtigste vrouwen van Europa wordt. Theatergroep Suburbia laat de vrouw achter de ijzeren dame van Europa zien. Normaal € 25,- maar voor Asser Filmliga-leden € 20,-.

Benieuwd naar het theater? Boek dan nu NEELIE! of Dood & Zo met € 5,- korting op vertoon van jouw Asser Filmligapas bij de Informatiebalie in De Nieuwe Kolk.

Tot snel in DNK!